0 varer i kuven.

Total: 0,00 kr

Klinikindretning

klinikindretning-climo

Professionel klinikindretning til tandlæger


Står du for etablering af en ny dentalklinik, eller skal den gamle klinik have en velfortjent make-over, kan vi hjælpe dig med alle faser af indretningen – fra planlægning over indkøb af udstyr og inventar til afsluttende montage.

Vi samarbejder med erfarne arkitekter og indretningsarkitekter, som kender branchen, og vi kan deltage som enten sparringspartner eller totalleverandør. Det er helt op til dig.

Uanset hvilken rolle, vi har i dit projekt, er vores mission altid at sikre dig en moderne og velfungerende klinik med indbygget fremtidsikring.


Forhandling af individuelle inventarløsninger fra Climo

Danske Climo producerer individuelle, fleksible og ergonomiske løsninger indenfor klinikinventar og -indretning til dentalbranchen. Climos produkter er kendetegnet ved en høj kvalitet, ypperlig funktionalitet og et smukt design, som kan tilpasses dine ønsker. Hos Dent Support har vi flere års erfaring med salg af de kompromisløse produkter fra Climo.


Klinikinventar med indbygget sund fornuft fra FlexQube

Som noget nyt kan vi også tilbyde vores egen inventarlinie FlexQube, som er skræddersyet til danske tandlæger og -klinikker. FlexQube er klinikinventar i høj kvalitet til stærkt konkurrencedygtige priser. Kontakt os for at få tilsendt yderligere materiale eller læs mere på www.flexqube.dk